VILA ZVONCICA KOPAONIK www.vilakopaonik.com

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО СОБА ЗА НОЌИ

Тип на соба

Лица

04.12-11.12

11.12-25.12

25.12-29.01

29.01-12.03

12.03-26.03

Студио 1+1

До 2

512

597

640

555

512

Апартман 2

До 6

725

767

1.025

767

725

Апартман 3

До 8

767

836

1.109

836

767

ВИП Апартман

До 5

1.025

1.407

1.407

1.276

1.194

Петар Пан Апартман

До 7

1.500

1.500

1.577

1.493

1.449

Минимум престој

3

3

7

7

3

Помал број на ноќевања исклучиво на барање

Во цената е вклучено:

-       Наем на Студио/Апартман

-       Користење на Ски Гардеробер

-       Wi-Fi

-       Секојдневно одржување

-       Рецепција 24/7

 

Во цената не е вклучено:

-       Туристичка такса 1€ за лице на ден, деца од 7 до 15 год. 0.70€ , деца до 7 гратис

-       Хотелско осигурување 0.20€ за лице на ден

-       Доплатите се вршат во агенција

Опис на сместување:

-       Студио 1+1 ( максимум 2 лица) – 1 просторија со 2 софи на развлекување 19 m².

-       Апартман 2 (максимум 6 лица)- 2 простории,спална соба со француско легло,дневна соба со 2 софи на развлекување, квадратура до 35 m².

-       Апартман 3 (максимум 8 лица) – 2 простории,спална соба со француско легло, дневна соба со 3 софи на развлекување , квадратура до 40 m².

-       ВИП апартман (максимум 5 лица) – две спални соби со француски легла,, дневна соба со аголна гарнитура,

квадратура 40-50 

-       Петар Пан Апартман ( максимум 7 лица) – две спални соби со француски легла, во галерија софа на развелување и дневна соба со аголна гарнитура