social image
 • Јужна Италија


  Амалфи - Позитиано - Салерно - Помпеа - Матера - Алберобело - Наполи - Бари

 • Пролетни патувања 2023

 • ЛЕТО 2023

  Грција

  Турција

  Хургада

 • Велигден во Јужна Италија

  Патување со брод

  Амалфи - Позитиано -Салерно - Помпеа - Матера - Алберобело - Бари

 • Хургада со директен лет од Скопје

  Најдобрите хотели со најдобри цени!

 • Хотели во Грција

  Најдобри цени во најквалитетните хотели во цела Грција

АКТУЕЛНИ ДЕСТИНАЦИИ
Која е твојата следна авантура?
ЗОШТО ТРАВИТИ
Комфорен превоз при сите патувања
Достапни 24/7 на вибер / whats app за нашите патници
Поволни егзотични и далечни дестинации
Совети и потребни информации за безбеден пат
СОВЕТИ И ПРЕПОРАКИ
Грчки острови 27.2.2020 Грција е единствена по број на острови во Европа. На територијата на Грција се наоѓаат 6000 острови, од кои само 227 се ... Види детали
Традиционални села на Ситонија 27.2.2020 Koга посетуваме некоја нова област или остров во Грција, во потрага сме по традиционални села.Туристичките места на крај... Види детали
Средиште на културниот и уметнички живот на Шпаниј... 26.2.2020 Vivamus pretium vestibulum purus, vel vehicula turpis eleifend at. Pellentesque sem orci, semper vitae venenatis id, dap... Види детали
Види ги сите нови блог статии
“Светот е книга и оние кои не патуваат прочитале само една страница.”
― Augustine of Hippo