На дадениот пребарувач може самостојно да пребарувате цени за хотелско сместување во Грција.

Внесете ги потребните параметри:

Дестинација: HALKIDIKI, PIERIA, THASSOS, LEFKADA, CORFU, PELOPONNESE.. или конкретното ИМЕ НА ХОТЕЛОТ. 
Со кликнување на КАЛЕНДАРОТ изберете го посакуваниот датум (не пишувајте рачно туку одберете од календарот)

Во бројот на ноќевања одберете го посакуваниот број на ноќевања. Внесете број на лица (доколку има и деца, внесете ја возраста на децата) и самиот пребарувач ќе Ви изгенерира понуда.Напомена: Во пребарувачот постои филтер каде можете сами да подесувате до која цена би сакале да изнесува вашиот иден летен аранжман.ЛЕГЕНДА:

RO - САМО СМЕСТУВАЊЕ

BB - НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

HB - ПОЈАДОК И ВЕЧЕРА

AI - СЕ' ВКЛУЧЕНОAVAILABLE/ON REQUEST - Може да се испрати резервација.

STOP SALE -  Хотелот не располага со слободни соби за бараниот датум. Обидете се да ставите друг датум за престoj