Лоциран на плажа - премиум локација на Медитеранот - југоистокот на Пелопонез.
Инспириран од природните материјали со кои оваа земја може да се пофали, сите вили се изградени од природни камења и елементи.
Идеален хотел за задоволување на сите Ваши сетила.
The-Westin-Costa-Navarino ценовник  

EBD2 -20% FOR RESERVATIONS MADE FROM 01.03.22 TILL 30.06.22 FOR STAY PERIOD 25.08.22 - 26.11.22.

 

EBD APPLIES TO BB RATES ONLY, NOT VALID FOR HB SUPPLEMENT (FORMULA: BB RATES * EBD + HB SUPPLEMENT).

Changes made to existing Early Bird reservations (including name, room type and/or date changes) after the end date of the Early Bird will result in forfeiture of the EBD and regular contract rates will apply

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ