PERUN LODGE 4* BANSKO                                        www.perunlodge.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2022
16.12.2022

17.12.2022
28.12.2022

29.12.2022
03.01.2023

04.01.2023
24.02.2023

25.02.2023
03.03.2023

04.03.2023
09.04.2023

STUDIO

SINGLE ROOM

65

71

146

75

71

65

STUDIO 2 ADULTS

87

96

147

100

96

87

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

66

72

147

76

72

66

ST2AD 1+1 CHD (5-11,99)

87

96

147

100

96

87

ST2AD 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

88

97

148

101

97

88

ST2AD 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

109

120

184

126

120

109

ST2AD 2+1 CHD (0-4,99)

88

97

148

101

97

88

ST2AD 2+1 CHD (5-11,99)

109

120

184

126

120

109

1 BEDROOM APARTMENT

SINGLE ROOM

73

80

157

83

80

73

APARTMENT 2AD

98

107

158

111

107

98

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

135

147

217

153

147

135

APT2 1+1 CHD (5-11,99)

98

107

158

111

107

98

SGL 1+1 CHD (0-4,99)

74

81

158

84

81

74

APT2 1+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

99

108

159

112

108

99

APT2 1+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

123

138

198

140

134

123

APT2 2+1 CHD (0-4,99)

99

108

159

112

108

99

APT2 2+1 CHD (5-11,99)

123

138

198

140

134

123

APT2 2+2 CHD (0-4,99) (5-11,99)

124

139

199

141

135

124

APT2 2+2 CHD (5-11,99) (5-11,99)

148

161

238

168

161

148

APT2 3+1 CHD (0-4,99)

136

148

218

154

148

136

APT2 3+1 CHD (5-11,99)

160

174

257

182

174

160

Полупансион

20

20

20

20

20

20

Деца од 5-11.99 год.

10

10

10

10

10

10

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 30 дена 100%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

Под 14 дена 50%

No Show

75%

75%

100%

75%

75%

75%

Минимум престој

1

1

3

1

1

1

Доплата за Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца од 5 до 11.99 год.

Цената вклучува: затворен базен, сауна, парна бања, интернет, трансфер до гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ