Се наоѓа во Јерисос на 450 метри од плажа.
Содржини на хотелот: ресторан, паркинг, базен, бар, приватен дел на плажата. интернет.

Early Booking Discount понуда од Mounth Athos Resort 5*

 

 

MOUNT ATHOS RESORT 5* IERISSOS                www.mountathosresort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/4

10.04-31.05

25.09-10.10

01.06-30.06

11.09-24.09

01.07-21.07

26.08-10.09

22.07-25.08

Double Standard

64

102

122

143

дете од 0-2.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Side Sea View

66

108

135

154

дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Трето лице

50%

50%

50%

50%

Double Port Sea View

73

117

150

173

дете од 0-2.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Superior Sea View

83

127

175

191

дете од 0-2.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite up to 4 pax SSV

98

144

196

219

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Supreme Sea View up to 4 pax

115

187

305

398

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow Suite Mediterranean up to 4 pax

98

160

274

350

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow Suite Garden up to 4 pax

92

149

237

312

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow Suite Front Sea View up to 4 pax

110

175

289

378

Трето лице

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

44

44

44

44

Деца од 3-5.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Деца од 6-11.99

22

22

22

22

Мин. престој

1

1

1

1

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР = 62 МКД

1. Cancellation policy:

For the period 01/07-10/09: 16 days before arrival, 10% cancellation fees

15-5 days before arrival, 50% cancellation fees

4-1 days before arrival, 70% cancellation fees

Non show, 100% fees.

Early departure, 100% fees.

For the periods 10/04-30/06 & 11/09-10/10: 15-12 days before arrival, 10% cancellation fees

11-1 days before arrival, 30% cancellation fees

Non show, 100% fees.

Early departure, 100% fees.

2. Maximum occupancy for Room Double standard, Room Port Sea View and Room superior sea view is 2 adults + 1 infant up to 2,99

years old .

Maximum occupancy for Suite Junior Side Sea View is 3 adults + 1 infant up to 2,99 years old or 2 adults + 1 child up to 11.99 years old

+ infant up to 2.99 years old.

Maximum occupancy for Bungalow Suite Front sea view, Bungalow suite mediterranean and Bungalow suite garden is 3 adults or 2

adults + 2 children up to 11,99 years old

Maximum occupancy for Suite sepreme sea view is 3 adults+ 1 infant up to 2,99 years old or 2 adults + 2 children up to 11,99 years old

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.04 Д0 31.05.2023 И ОД 25.09 ДО 10.10.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 30.06.2023 И ОД 11.09 ДО 24.09.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИА ДО 31.01.2023 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 21.07.2023 И ОД 26.08 ДО 10.09.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.07 ДО 25.08.2023

УПЛАТА 20% ВЕДНАШ И 80% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ