FESTA WINTER PALACE 5* BOROVETS                 www.festahotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2022
22.12.2022

23.12.2022
29.12.2022

30.12.2022
02.01.2023

03.01.2023
05.03.2023

06.03.2023
09.04.2023

DOUBLE DELUXE

DOUBLE ROOM

125

156

247

202

147

SINGLE ROOM

94

155

246

181

110

DBL 1+1 CHD (4-13,99)

94

117

186

152

111

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

95

156

247

182

111

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

95

118

187

153

112

DBL 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

126

157

248

203

148

DBL 2+1 CHD (0-3,99)

126

157

248

203

148

DBL 2+1 CHD (4-13,99)

144

180

285

233

170

JUNIOR SUITE

SUITE 2 ADULTS

147

178

269

225

169

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

202

245

370

309

233

SUI2A 1+1 CHD (4-13,99)

147

178

269

225

169

SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

148

179

270

226

170

SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

148

179

270

226

170

SUI2A 2+1 CHD (0-3,99)

148

179

270

226

170

SUI2A 2+1 CHD (4-13,99)

170

205

310

259

195

SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

171

206

311

260

196

SUI2A 3+1 CHD (0-3,99)

203

246

371

310

234

SUITE

SUITE 2 ADULTS

169

200

291

247

191

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

233

275

400

339

263

SUI2A 1+1 CHD (4-13,99)

169

200

291

247

191

SUI2A 1+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

170

201

292

248

192

SUI2A 1+2 CHD (4-13,99) (4-13,99)

170

201

292

248

192

SUI2A 2+1 CHD (0-3,99)

170

201

292

248

192

SUI2A 2+1 CHD (4-13,99)

195

231

336

284

221

SUI2A 2+2 CHD (0-3,99) (4-13,99)

196

232

337

285

222

SUI2A 3+1 CHD (0-3,99)

234

276

401

340

264

Полупансион

22

22

22

22

22

Деца од 4-13.99 год.

11

11

11

11

11

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 3 дена 1 ноќ

No Show

2 ночи

2 ноќи

100%

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

3

3

3

3

3

Доплата за Новогодишна вечера 125 ЕУР за возрасни и 66 ЕУР за деца од 4 до 13.99 год.

Цената вклучува : користење на затворен базен, фитнес, сауна, парна бања, соба за релаксација ,

контрас тушеви, интернет

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2022 10% ПОПУСТ