Препорачано

Аликанте е вашиот избор за активни одмори

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque quis orci vel sapien pulvinar condimentum id ut arcu. Proin consectetur ac orci vulputate sodales. Nulla volutpat ligula in ornare dapibus. Maecenas ornare tristique purus quis dapibus. Mauris et mauris in elit varius dictum vel vel lectus.

Прочитај повеќе

Грчки острови

Грција е единствена по број на острови во Европа. На територијата на Грција се наоѓаат 6000 острови, од кои само 227 се населени. Грчкиот архипелаг е со зафатнина од 7.500 км, на вкупно16.000 км големина.

Прочитај повеќе

Традиционални села на Ситонија

Koга посетуваме некоја нова област или остров во Грција, во потрага сме по традиционални села.Туристичките места на крајбрежјето се прилагодени за туристите, додека местата во внатрешноста се обично душата на областа или островот.

Прочитај повеќе