Град: Amouliani, Од море 1 km.
Мал удобен хотел кој има две нивоа, пространи соби, едноставен стил.
Реновиран во 2013 (намештај, салата за појадок), отворени се нови простории, теретана, сала за конференции, џакузи. Соодветен за удобен, мирен и економичен одмор.