 Доплата за ручек 6 eur за возрасни,за деца до 11,99 години 3 eur
 За 5-то лице 60% од цената,6-то лице 40% од дневна цена по лице
 Доплата за еднокреветна соба 70% од цената
 Туристичка Такса 1 eur по лице од ден; Деца 7 -15 години 0,5 eur по лице на ден;Деца до 6,99 години ГРАТИС ;
 Цена за хотелско осигурување – 0,3 eur по лице на ден.