Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Најдобрите ресторани во Ситонија

Најдобрите ресторани во Ситонија

Blog thumbnail

Она што би го издвоиле под “must” во мениата на Ситонија ќе го видите во следниот текст. Сарти Во Сарти би го одвоиле ресторанот “Orestis”. Ресторанот се наоѓа на улица која се спушта по автопатот кон центарот точно покрај големиот супер маркет. Ресторанот е малечок и неупадлив, со убаво уредена градина, малечко детско катче и

Blog thumbnail

Најубавите плажи во околината на Ситонија

Најубавите плажи во околината на Ситонија

Blog thumbnail

Сарти е идеален избор за одмор во текот на летото, претставува најголемо место во целата околина на Ситонија. Лоциран е на источната страна, на рамно подрачје и има се што е потребно за убав одмор. Покрај тоа што во Сарти често дува ветар и има бранови, други недостатоци ова место нема. За време на брановите