Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Зимски центри за почетници

Зимски центри за почетници

Blog thumbnail

Каде да скијате оваа зима како почетник, а каде како искусен скијач? Како се наближува зимата така и љубителите на зимските спортови се повозбудени и поактивни во потрагата за понуда за зимски центар кој нуди одлични ски терени, но и простор за уживање и релаксација. Без разлика дали сте почетник во скијање и бордање или