Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Ски центри во Бугарија

Ски центри во Бугарија

Blog thumbnail

Зимување во Бугарија: Боровец, Банско и Пампорово Патувањето во зима е назаборавно и забавно искуство. Ниските температури и снежните покривки несомнено асоцираат на зимските центри кои нудат прекрасен зимски одмор. Бугарија е една од земјите која вреди да се посети во студените месеци. Прекрасните планински предели на Пирин, Рила и Родопите, луксузните ризорти кои нудат