Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Ресторани во Банско

Ресторани во Банско

Blog thumbnail

Во следниот текст ќе ви предложиме кои ресторани би требало да ги посетите  во Банско и да уживате во храната која тие ја нудат. 1.Pizza Victoria  Една од најпознатите пицерии во Бугарија, ги има на неколку локации во Соифија, а пред некое време ти отворија свој ресторан и во Банско. Pizza Victoria се наоѓа кај

Blog thumbnail

Дискотеки во Банско

Дискотеки во Банско

Blog thumbnail

Ноќниот живот во Банско е изненадувачки интересен во текот на целата зимска сезона, од ноември до крајот на февруари. Ова се некои од дискотеките кои нам ни оставија најголем впечаток, па се надеваме ќе ви помогнеме околу изборот кој вие ќе го направите во однос на тоа каде да се забавувате во ова интересно туристичко

Blog thumbnail

Ски центри во Бугарија

Ски центри во Бугарија

Blog thumbnail

Зимување во Бугарија: Боровец, Банско и Пампорово Патувањето во зима е назаборавно и забавно искуство. Ниските температури и снежните покривки несомнено асоцираат на зимските центри кои нудат прекрасен зимски одмор. Бугарија е една од земјите која вреди да се посети во студените месеци. Прекрасните планински предели на Пирин, Рила и Родопите, луксузните ризорти кои нудат