Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail image
Лето

10 најубави острови на Тајланд

мај 21, 2019
1.KOH PHI PHI – ЗА АВАНТУРИСТИ Доколку патувате сами или со пријатели, Koh Phi Phi е островот за вас. Има репутација како остров на ...
Blog thumbnail image
Лето

Краток курс по грчки јазик

мај 22, 2019
Најосновните грчки зборови кои можат да ви помогнат во текот на летувањето во Грција.  Основни изрази : – Не – ohi – Да  – ne ...