Grecotel Ilia Palms Aqua Park 4* се наоѓа во Riviera Olympia Resort комплексот (Пелопонез, во областа Илиа, место Килини), во областа на шумата, во близина на сите згради со услуги и базени на продолжената плажа на Килини, хотелот нуди соби дизајнирани во стил на седумдесеттите, со многу огледала, светли бои и различен дизајн.
Гостите на Палм Хотел ги користат сите услуги на Olympia Oasis Village & Aqua Park hotel на пансион и систем Се вклучено и детскиот клуб Grecoland & Grecoteens за тинејџери, бесплатни спортови , дневни и ноќни анимации, плажа и хотелските базени.
 
Grecotel-Ilia-Palms ценовник