Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување

Банско
Зима 2019 / 2020

БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под заштита на УНЕСКО. Оддалечен е од Софија окулу 170км. а од Скопје окулу 260км. и иако релативно млад, надалеку е познат како скијачки центар со одлични временски услови, активен дневен и ноќен живот како и по патеките кои се подобни како за почетници така и за врвни скијачи. Ски сезоната трае од декември до април а скијачките патеки се на височина од 960 – 2.600м. Гондола долга 6км. го поврзува туристичкиот центар со ски терените на планината Пирин.

Сместување во Банско

115€ Tour list image

Regnum 5* – Банско

Хотели 0 мислења 6 денови
32€ Tour list image

Sunrise 4* – Банско

Хотели 0 мислења 6 денови
30€ Tour list image

Mountain Paradise 4* – Банско

Хотели 0 мислења 6 денови
32€ Tour list image

Perun Lodge 4* – Банско

Хотели 0 мислења 6 денови

Каде се наоѓа Банско