Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Tour list image

Банско – Зима 2019 / 2020

8 Tours

Банско Зима 2019 / 2020 БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под заштита на УНЕСКО. Оддалечен е од Софија окулу 170км. а од Скопје окулу 260км. и иако релативно млад, надалеку е познат како скијачки центар со одлични временски услови, активен дневен и ноќен живот како и по патеките кои се

Tour list image

Малдиви

0 Tours

Mалдиви Коралниот ѓердан на Индискиот океан Рајски архипелаг од околу 1190 острови групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска  височина од 1,5 метри.Од островите се само 200 населени, а 103 од нив се користат за туризам. Коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги