Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Нова Година 2020 во Атина

Нова Година 2020 во Атина

Blog thumbnail

1 ДЕН 29.12.2019 СКОПЈЕ – АТИНА Состанок на групата на паркингот пред Хотел Вип  во 21.30 часот. Поаѓање за Атина во 22.00 часот.Ноќно возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности. 2 ДЕН 30.12.2019 АТИНА Пристигнување во Атина во утринските часови. Ве водиме на панорамски разглед на градот со автобус и локален водич. Панорамско

Blog thumbnail

Нова Година Лутраки 2020

Нова Година Лутраки 2020

Blog thumbnail

НОВА ГОДИНА ВО ЛУТРАКИ СО ВКЛУЧЕНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРА 30.12-01.01.2020 1.Ден 30.12.2019 Тргнување од паркинг кај Хотел Вип во 5:00 часот (собирање на група 4:45 ч.)Патување преку граничниот премин Богородица – Евзони.Предвидено време за пристигнување во Лутраки околу 10:00 ч.Влез во апарт-хотел.Време за индивидуални активности, како и можност за посета на бањите (за влез во бањите

Blog thumbnail

Програма Хотел Лутраки 2019

Програма Хотел Лутраки 2019

Blog thumbnail

1 ден 19.10.2019.Тргнување од паркинг кај Пошта 2, под железничка, во 5:00 часот (собирање на група 4:45 ч.)Патување преку граничниот премин Богородица – Евзони.Предвидено време за пристигнување во Лутраки околу 10:00 ч.Влез во хотел.Време за индивидуални активности, како и можност за посета на бањите (за влез во бањите се доплаќа на лице место 2 евра