Притисни Enter за пребарување или Esc за исклучување
Blog thumbnail

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 1ви Мај

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 1ви Мај

Blog thumbnail

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 1ви Мај 01. Мај (Петок) СКОПЈЕ – БАЗЕЛ – КОЛМАР Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 04:30 часот. Полетување за Базел во 06:10 и пристигнување во 08:30 часот.Организиран трансфер до Колмар. Пристигнување во Колмар во претпладневните часови и сместување во хотелот.На влезот на гратчето се наоѓа помалата

Blog thumbnail

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 8ми Март

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 8ми Март

Blog thumbnail

Стразбур, Риквир, Колмар и Базел за 8ми Март 04. Март (Среда) СКОПЈЕ – БАДЕН БАДЕН – СТРАЗБУР Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 10:20 часот. Полетување за Баден Баден во 12:20 и пристигнување во 14:40 часот. Попатна прошетка до Баден-Баден, место кое се наоѓа во подножјето на Шварцвалд, на реката Ос и претставува