Традиционални села на Ситонија

Koга посетуваме некоја нова област или остров во Грција, во потрага сме по традиционални села.Туристичките места на крајбрежјето се прилагодени за туристите, додека местата во внатрешноста се обично душата на областа или островот.

Прочитај повеќе