Препорачано

Грчки острови

Грција е единствена по број на острови во Европа. На територијата на Грција се наоѓаат 6000 острови, од кои само 227 се населени. Грчкиот архипелаг е со зафатнина од 7.500 км, на вкупно16.000 км големина.

Прочитај повеќе

Традиционални села на Ситонија

Koга посетуваме некоја нова област или остров во Грција, во потрага сме по традиционални села.Туристичките места на крајбрежјето се прилагодени за туристите, додека местата во внатрешноста се обично душата на областа или островот.

Прочитај повеќе

Средиште на културниот и уметнички живот на Шпанија

Vivamus pretium vestibulum purus, vel vehicula turpis eleifend at. Pellentesque sem orci, semper vitae venenatis id, dapibus ac sem. Nunc risus libero, auctor vel metus at, rhoncus tristique nunc. Donec imperdiet nunc id lorem malesuada bibendum. Aenean eu ullamcorper orci.

Прочитај повеќе