Комплекс дизајниран во модерен грчки стил.
Лоциран во мирната област Арголис, селце со историски места од интерес.
Спектакуларни погледи кон островот Хидра, со 3 прекрасни плажи и кристално чиста вода, само за гостите на хотелот.
Barcelo Hydra Beach 5* ценовник