Со поглед на езерото во Маврово од позиција од над 1200 метри надморска височина, хотелот се протега на планинските падини на планината Бистра – ливади, пасишта и огромни шуми што лежат во границите на националниот парк Маврово. Хотелот се наоѓа во непосредна близина на највисоките алпинистички терени во Македонија. Oбезбедува луксузно сместување за своите гости и пријатен амбиент. Располага со двокреветни соби, свитови и претседателски апартман.

Тип на соба                        Капацитет         1 лице  2 лица
Еднокреветна спорт соба        1                 24евра    /
Двокреветна спорт соба          2                 24евра  39евра 
Спорт премиум соба             2+1                24евра   39евра
Стандард соба                             2                34евра   49евра
Премиум соба                         2+1                44евра   59евра
Фамилијарен свит                     4                 84евра   99евра
Фамилијарен Спорт свит         4                 64евра   79евра
ВИП апартман                             6                89евра   109евра
Спорт комфорт Апартман        6                79евра    94евра

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН, НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
2 деца до 11,99год - бесплатно
Над 12год - плаќаат 15евра на вечер
Дополнително возрасно лице во соба се наплаќа 15еур
Во Вип Апартман дополнително лице се доплаќа 20еур на вечер


*Дозволено за домашни миленичиња до 12кг

Check in: 14:00 Check out:10:00h