Најромантична егзотична дестинација и рај за љубителите на нуркање и едрење. Малдивите се архипелаг со 26 кружни корални атоли и околу 1190 корални острови во јужниот дел на Индискиот Океан. Главниот и најголем град Малдиви е Мале, со околу 100.000 жители. Се наоѓа на истото име Машки остров, 645 километри југозападно од Шри Ланка. Меѓународниот аеродром Ибрахим Насир се наоѓа на островот Хулхуле, 1км (10 минути од ферибот) од главниот град Мале.
 
ЦЕНИТЕ СЕ ПАКЕТ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ЗА 7 НОЌИ И ТАКСИ ЗА ДАДЕН ТИП НА СОБА И УСЛУГА, СО ВКЛУЧЕН АВИОНСКИ ПРЕВОЗ И ТРАНСФЕРИ
 
***НОЕМВРИ***

Детали од лет
TK1006 09NOV SKPIST 2045 0025+1
TK 730 10NOV ISTMLE 0210 1215
TK 731 17NOV MLEIST 2335 0620+1
TK1003 18NOV ISTSKP 0830 0810

Fihalhohi Island Resort 4* Classic double/Half Board ОД 1 320 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
The Somerset Hotel 4* Superior Room / Half board ОД 1 350 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
Paradise Island Resort аnd Spa 4* Superior Beach Bungalow / All inclusive ОД 1 390 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
Sun Island Resort und Spa 4* Standard Beach Bungalow / All inclusive ОД 1 418 ЕУР ПО ЛИЦЕ 

Детали од лет
TK1006 23NOV SKPIST 2045 0025+1
TK 730 24NOV ISTMLE 0210 1215
TK 731 01DEC MLEIST 2335 0620+1
TK1003 02DEC ISTSKP 0830 0810

SAii Lagoon Maldives 4+* Sky room / Full board  ОД 1 369 ЕУР ПО ЛИЦЕ
Fihalhohi Island Resort 4* Double comfort / Full board  ОД 1 410 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
Summer Island Maldives 4* Bungalow Superior / Half Board  ОД 1 590 ЕУР ПО ЛИЦЕ 


***ДЕКЕМВРИ***

Детали од лет
TK1006 07DEC SKPIST 2045 0025+1
TK 730 08DEC ISTMLE 0210 1215
TK 731 15DEC MLEIST 2335 0620+1
TK1003 16DEC ISTSKP 0830 0810

The Barefoot Eco 4* Seaside dbl room / Breakfast ОД 1 400 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
Paradise Island Resort аnd Spa 4* Superior Beach Bungalow / All inclusive ОД 1 430 ЕУР ПО ЛИЦЕ 
The Barefoot Eco 4* Seaside dbl room / Breakfast ОД 1515 ЕУР ПО ЛИЦЕ ***ЈАНУАРИ*** 

Детали од лет
TK1006 19JAN SKPIST 2045 0025+1
TK 732 20JAN ISTMLE 0420 1425
TK 731 27JAN MLEIST 2335 0620+1
TK1003 28JAN ISTSKP 0830 0810 
Цената е дадена во евра и пресметана во денари,1 евро = 62 денари
 
 
Цената е валидна до пополнување на места по групна тарифа од авио компанија и промотивни цени на ограничен број соби во наведен хотел и истата е подложна на промени се до момент на резервација (пред резервација проверете ја цена и тарифа на авионска карта). Можност за индивидуални дати на патување на барање .