Ценовник
13 ноември – 29 декември 2020 година

 

Цена по лице за 1 ноќевање во:

  • двокреветна соба 590 денари (1.180)
  • трикреветна соба 460 денари (1.380)
  • четирикреветна соба 390 денари (1.560)

*цените важат за петок, сабота и недела

 

Цена по лице за 1 ноќевање во:

  • двокреветна соба 475 денари (950)
  • трикреветна соба 380 денари (1.140)
  • четирикреветна соба 315 денари (1.260)

*цените важат за понеделник, вторник, среда и четврток

 

Наем на соба за 7 ноќевања

  • двокреветна 7.140 денари (-10%) = 6.425 денари
  • трикреветна 8.700 денари (-10%) = 7.830 денари
  • четирикреветна 9.720 денари (-10%) = 8.750 денари